29 november | VadA inspire | Jolanda Lempers

Het is weer tijd voor een VadA inspire avond! De vorige VadA avond was een groot succes met een opkomst van 50 vrouwen. Jeroen den Uyl van Twynstra Gudde, sprak over leiderschap en er werd een start gemaakt met nieuwe inspirerende ideeen voor VadA 2.0.

De VadA-commissie nodigt jou met veel plezier uit voor weer een nieuwe inspirerende avond op dinsdag 29 november met als spreker Jolanda Lempers, Change of Style. Zij leert je alles over hoe je bewust kleur kunt inzetten om jouw boodschap krachtiger over te brengen. Ook houden deze avond de Netwerkpro talenten, tevens getraind door Jolanda, hun prikkelende eind pitch. Kijk snel naar de uitnodiging hieronder en laat weten of je erbij bent!

Let op! Tevens de mogelijkheid om na de workshop en pitches je persoonlijke kleurenpaspoort aan te laten meten voor €29,90. My Color Passport is je persoonlijke en budget-vriendelijke kleurencoach die kleuren aanreikt die bij jou passen en inspireert om kleuren te combineren. Combineer, creëer, experimenteer en shop alleen nog dingen die verrassend goed bij elkaar én bij jou passen.

 

Tijd: Inloop 19.30 u, 20.00 – 22.00 u
Locatie: Het Tugelahuis, Tugelaweg 59A, Amsterdam
VadA fee: 10 euro, hapjes & drankjes inclusief (Mentoren & (ex-) deelneemsters Netwerkpro: free)

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: sophie@netwerkpro.org, dan zet zij je op de lijst

Hopelijk tot dan!

 

Word nu lid van VADA

Word nu gratis lid van VADA en profiteer direct van de voordelen.

Lid worden